I love my bag :)

Lyckat Köp idag!
Väska                 Jeans
Fick äntligen gynna mig själv en riktig härlig väska och en vit skjorta från Lindex (de som på bilden) . Jag köpte också ett par denim stuprörs jeans från Åhlens. Imorgon ska jag ha på mig dem med ett par högklackade svarta stövletter ;)

Skyhöga Skor!!

195818-13
Ja tjejer, nu är det skyhöga skor som gäller till våren. Nu är det Marilyn Monroes tid tillbaka. Hon var åtrådd och hyllad genom sina skyhöga röda skor.
Nu får jag nästan börja leta efter ett par fine höga skor till mig också :)
Jag gillar Pucci & Antonio Marras
 skorna som på bilden. 

Passion För Väskor

                       chanel

Jag har ett stort passion för fina väskor, äkta eller oäkta spelar ingen roll för mig så länge jag tycker att de är fina. Då jag var i New York för en månad sedan fick jag syn på Chanel Quilted väkan som jag hur länge som helst har längtat efter att köpa. Jag fick köpa två stycken av samma modell för 500$. Den är av högsta kvalitet. Jag Älskar den.De är gjorda av äkta skinn med alla detaljer som en äkta chanel borde ha. Nu vill jag sälja en av de. Är det någon som är intresserad då får ni kontakta mig. Nu har jag tagit några bilder på den så att ni får se hur den ser ut..
Nu längtar jag efter sommaren.. Den ska jag kombinera med klänningar, en riktigt klassisk stil har jag tänkt att ha ;) Jag kan sälja den för 950 sek

.

Sockersöt

sockersöt


Nu går vi till mötes en sockersöt makeup trend under våren/sommaren 2007. Det är meningen att man ska se ut som barbie dockor. Jag älskar blandningen av rosa och grön ögonskuggor med fylliga och svarta ögonfransar.. hmmm ser fram emot våren ;)
Själv skulle jag använda MAC:s produkter. Jag tycker att deras ögonmakeup är riktigt fina.

Catwalk07

                                                Catwalk07

                                 Det är korta klänningar som gäller till våren och sommaren 2007
                                 Klänningen är från Diane Von Furstenberg.

Girlylicious

Girlylicious
Tre härliga program som man absolut inte får missa :)

Dior Gaucho Bag

Älskar denna underbara väska


Hej På Er Alla Modefashionister


Jag är en tjej som bara älskar att prata, läsa och skriva om mode. Tidigare hade jag ej haft tid att få förverkliga min dröm om att öppna ett eget blogg och aktivt följa modevärlden genom mitt blogg. Detta är också ett nöje att få dela mina och era åsikter om det hela.  Det här är det första inlägget jag skriver i mitt blogg, så jag tänkte att jag skriver det som kommer i mina tankar, helt spontant. Sedan får jag hoppas på att utveckla mitt bloggande :)
Hoppas på återseende snarast


Style, a symbol of who we are?


Kan personliget och ens stil vara samma sak? När man har ett speciellt plagg på sig kanske ej betyder att man är en sån person. Men jag får dela med mig era åsikter som läser det här.RSS 2.0