Lat!!

Aj det var längen sen jag skrev i min älskade ♥blogg♥.. Vill så gärna skriva i det, men pga skolan hinner jag inte... Men snart är det sommar o då ska jag ägna mig helt åt bloggande.. Ska också försöka sy lite kläder ( blev nämligen inspirerad av söta Kelly) :)


Hur går du?

I New York har forskare kommit fram till att man uppfattas som attraktiv genom sättet att gå :)
Attraktiva kvinnor är de som svänger på höfterna när de går...

Hmm då får man tänka på hur man går nästa gång man är ute :D


Beyonce


BBC News

Sara Jessica Parker + Egen Design = Sant

Fick höra om att Min favorit super stjärna Sara Jessica Parker ska börja med att designa kläder och accessoarer. Kollektionen kommer att heta Bitten by SJP. Inom snar framtid lär hennes underbara kläder vara ute på steveandbarrys hemsida.

Can´t wait....
image28

Älskar H&M

image27
Nu har jag beställt hem dessa två älsklingarna från H&M:s hemsida. Jag föll för dem vid första ögonkastet. Jag längtar efter att få dem.. jag tänkte ha med mina svarta pumps som jag inte än använt dem. :)

M BY Madonna

♣Stilikonet Madonna är nu valet av designer till H&M. I Elle magazinet läste jag att hennes kollektion kommer att finnas ute på H&M butikerna runt den 22 mars.

Det är så spännande att se kläderna och förhoppningsvis kunna få tag på dem till ett bra pris :)

Jag har försökt kika i olika webbsidor om huruvida kläderna ser ut och vill därmed göra en önskelista. Det som jag föll för från första ögonkastet är den toppen som hon har på sig. Den är så fin.

195818-24
image26

Ögon makeup!!

Älskar verkligen mörka och glänsande ögonskuggor, de ger stora och vilda ögon :) så nu har jag samlat lite olika tekniker på hur man sminkar sig på bästa sättet.RESULTAT.. .:)
195818-21


RSS 2.0