Vilken bloggtyp är jag? hmm!!

Hittade just den här roliga testen hos fröken sötsur :) Jag kan säga att det var Mkt som inte stämde på mig :D jag har hittills inte visat bilder på kändisar, men kanske ska göra det i fortsättningen haha*
eller jo, jag bara hänvisade till SJP och Madonna:s kollektionerna ;)
Vilken bloggtyp är du?

Modebloggare

Modebloggare
Du (tror dig ha) stenkoll på modevärlden. Du älskar att göra ASOS-kollage, har flertalet smycken från KyssJohanna i din ägo, avgudar "Sex And The City" och skulle mer än gärna vilja byta garderob med Olsen-tvillingarna. Du postar ofta bilder på kändisar, "dagens outfit" samt mängder av egobilder och klär dig alltid trendmedvetet - även om du inte alltid känner dig 100%-igt bekväm i kläderna ifråga. Din livsfilosofi är att vill man vara fin får man lida pin.
How do you compare?
Take this test! | Tests from Testriffic

Attention!!!

Hittade just en rolig tävling i söta Käthes blogg där man kan vinna en jätte söt digitalkamera från samsung.
Börja delta i tävlingen du också, så har du chansen att vinna en Ursnygg Digitalkamera ;)
image44

Ett Riktigt Fynd

I och med att det är klänningar/kjolar som gäller nu under våren och sommren, så är det riktigt snygg med en kuvertväska.. Och ja, idag fyndade jag en snygg Lack väska hos en liten second hand affär. Jag ska avända den flitigt tillsammans med den svarta kjolen,  vita skjortan från H&M och pumpsen ifrån Donna Girl som jag köpt för ett tag sen ;)  Det söta halsbandet ifrån Zylber ska också vara med. Bilden på väskan ger ingen rättvisa.
image43

kjol, M by Madonna H&M 398 kr. Vit Skjorta, H&M 149 kr. Halsband, Senze 99 kr. Lack Kuvertväska, eget fynd 20 kr. Pumps, Donna Girl 395 kr.

Shoes without the Dress

♥En bröllopsfest är snart påväg och ingen dress har valts än, men jag vet vad jag ska ha för skor.. jaa det ska bli ett par silvriga pumps. Det är några modeller som snurrar runt i tankarna men vet inte än vilken av de jag ska välja. "Jag kanske ska hitta en finare" säger jag till mig själv. Men här kommer lite olika modeller ifrån Asos & Laredoute.
image42
1. Asos, 379:-  2. Asos, 379:-  3. Laredoute ca 379:-  4. Laredoute 289:- 

Dagens vill ha!!

image38

Klänning - Ellos
Väska, skor & Armband - Asos


Snygga kläder till fyndpriser kan inte bli bättre :) Man kan lyxa till den här enkla klänningen med de här accessoarerna.  Ursnygg outfit!!

Pinafore


image36

Har länge velat ha hängselklänningen från MQ, men nu finns en liknande modell hos VILA och som kostar lite billgare; endast 199:-
Ska nog haffa en sån imorron ;)

Gratis Pryl

image33
♥ Alla vet säkert om gratisgen sidan, men ni som inte ännu blivit medlemmar kan registrera er gratis och få helt gratis prylar.
Bli medlem du också och fullfölja två gratis erbjudanden så kan du få din första pryl.

image35

Min önskan är MQ:s Presentkortet :)

Vill du ange mig som värvare, får du vänligen ange detta ref. nummer 65140 eller klicka på länken ovan så kommer sidan automatiskt med ref numret ;)

Stockholm Quality OutletHar tänkt ta mig ända från Uppsala till Stockholm quality outlet. Är det nån som rekommenderar att åka dit?

Vill så gärna ha

image31

Vill du få 50 kr att handla smycken för, ja då får ni maila mig era epost-adresser så skickar jag inbjudan till er ;)

 image32


Hittade en jätte söt halsband av märket Plain Vanilla och ville så gärna ha den. 
 

RSS 2.0